Lej en slushice maskine

Har du spørgsmål, eller vil du leje en slushicemaskine, så ring eller udfyld nedenstående formular.

Pris for leje af slushice maskine

500 kr

pr. døgn

Tilbehør til slushice maskine

150 kr

3 liter koncentrat, giver 60 krus á 40 cl.
30 krus og 30 sugerør.

Afhent dagen før brug, aflever dagen efter brug. Betal kun for et døgns leje

Ekstra tilbehør:
1 liter saft 30 kr. – 15 sugerør 10 kr. – 15 krus 20 kr.

Det er lejers ansvar at det lejede udstyr behandles ordentligt og at man ikke beskadiger udstyret.

Beskadiges udstyret på nogen måde, så er det lejer der betaler for reparation eller anskaffelse af ny maskine.

Der betales for leje af udstyr senest ved afhentning, der kan betales kontant eller med mobilepay.

Hvis ikke leje perioden og tidspunkter angivet på leje kontrakten overholdes, har gak og løjer ret til at kræve ekstra betaling.

Ved annullering af leje. Mindst 24 timer før kræver gak og løjer ingen betaling. 12-24 timer før kræver gak og løjer halv betaling, under 12 timer før kræver gak og løjer fuld betaling.

Slushice maskiner skal altid transporteres opstående, må på intet tidspunkt ligge ned.

Da en slushicemaskine vejer 50 kg, kræver det to personer med en vis styrke at kunne løfte og håndtere en slushicemaskine korrekt.

Der må kun tilsættes slushicekoncentrat og alkohol (dog ikke pernod da man ikke kan fjerne lugten) i maskinen, da almindelig saft ikke kan fryse, og kan ødelægge maskinen.

Der må ikke tilsættes isterninger, frosen frugt, eller frossen slushice blanding. Da sneglen i maskinen kan blive ødelagt af isklumper.

Lej slush ice maskine her

Du må gerne skrive i kommentr feltet ovenfor hvilke slushice smage du vil have, vælg mellem: Blå sport, Grøn sport, filur, hindbær, cola, tyggegummi, Karate(kung fu is)

Om slushicemaskinen

En slush ice maskine, skaber glæder blandt gæster og værter, det er med til at give ethvert arrangement en ekstra god oplevelse, og så er det rigtig nemt for dig som vært, da rengøring er en del af prisen.

  • Nem at betjene og opsætte, sikkert hit blandt gæster og værter
  • Du kan betale nemt med MobilePay
  • Jeg er meget flexibel med hensyn til afhentning og aflevering
  • Der betales kun pr. brugs døgn. Skal du bruge maskinen lørdag, kan du hente fredag og aflevere igen søndag, og betal kun for et døgn
  • Jeg klarer rengøringen af maskinen efter du har brugt den
  • Jeg tilbyder aflevering og afhentning af slushice maskinen. Pris 165 i opstart + 3,54 kr pr. kilometer.

Skal du bruge slushice maskinen i længere tid, eller til et større arrangement, hvor du f.eks skal sælge slushice, så kontakt os endelig, så finder vi en pris, på nogle større mængder.

Maskinen kan også bruges til at lave milkshake, kontakt mig for priser.

Slushice er rigtigt populært blandt både børn og voksne og så er det også rigtigt nemt for dig som vært. Læs blandt andet vores tips og tricks side for at få gode råd, omkring brug af slush ice maskinen. Du slipper for rengøring af maskinen, da det er en del af leje prisen. Når du aflevere maskinen hos os igen, står vi får rengøring, på den måde kan vi også sikre at vores maskiner er helt rengjorte, da vi vasker og desinficere dem, inden næste udlejning. En slush ice maskine er rigtig nem at betjene, der skal blandes vand og koncentrat i beholderne, tændes for maskinen, og når først det hele er blevet til slushice, kan børn selv tanke op når de bliver tørstige.

Skal du holde en fest, det kunne være svendegilde, studentergilde, fødselsdag eller måske en vejfest, så er slushice med alkohol også rigtig populært. Vi har gjort det nemt, tjek vores opskrifter ud, så er du sikker på du får lavet nogle rigtig god drinks til dine gæster, og det er helt sikkert noget der vil imponere dem