Flødebollekaster

Leje af  kartoffelsmadre koster 125 kr pr. døgn, Bestil her

Flødebollekasteren, kan du også huske den.

Eller har du helt glemt denne fantastiske maskine, så har du nu muligheden for at leje den til din fest. En flødebollekaster, er med til at gøre enhver fest lidt sjovere. Det kunne være et rigtigt sjovt indslag til en børnefødselsdag, hvor alle kan have sjov med at ramme, og ikke mindst gribe flødebollen.

Flødebollekaster giver masser af grin.

Der er masser af sjov for alle, når man skal forsøge at ramme næsen, og ikke mindst efter følgende hvor man skal have grebet flødebollen der kommer flyvende gennem luften.

Byg selv flødebollekaster, eller lej den billigt.

Har du også stået med tanken om at bygge din egen flødebollekaster til et arrangement. Det behøver du ikke mere. Eller har du slet ikke overvejet en flødebollekaster til fødselsdagen, eller hvilken som helst anden festlig lejlighed, så er det godt du besøgte denne side, for en flødebollemaskine er en rigtigt god ide, hvis man vil glæde børn, eller voksne med hang til flødeboller. Nu kan du leje den hos os til kun 125 kroner for et døgn.

Besøg vores bestil  side og reserver din flødebollekaster allerede idag.

Klik HER for at se priser på vores forskellige udlejnings ting.

Flødebollemaskinen er både sjov og spænding.

Det er sjovt at være den som kaster bolden for at ramme, men det er bestemt også sjovt at se på, og skaber masser af liv og glæde til enhver festlig lejlighed. Den som kaster håber selvfølgelig at flødebollen bliver grebet, mens dem som kigger på måske har et lille håb om at se flødebollen ramme jorden, eller at griberen kommer til at mase flødebollen mellem sine hænder i forsøget på at gribe. Men i sidste ende vil alle jo bare gerne have en flødebolle, også selvom den blev lidt mast i forsøget på at gribe.

Flødebollekaster