Lej en slushice maskine

En slush ice maskine, skaber glæder blandt gæster og værter, det er med til at give ethvert arrangement en ekstra god oplevelse, og så er det rigtig nemt for dig som vært, da rengøring er en del af prisen.

Se vores priser her på slushice tilbehør, og vores andre udlejnings ting.

Slushice maskine leje

  • Nem at betjene og opsætte, sikkert hit blandt gæster og værter
  • Du kan betale med mobilpaye
  • Jeg er meget flexibel med hensyn til afhentning og aflevering
  • Der betales kun pr. brugs døgn. Skal du bruge maskinen lørdag, kan du hente fredag og aflevere igen søndag, og betal kun for et døgn
  • Jeg klarer rengøringen af maskinen efter du har brugt den
  • Jeg tilbyder aflevering og afhentning af slushice maskinen. Pris 165 i opstart + 3,54 kr pr. kilometer.

Skal du bruge slushice maskinen i længere tid, eller til et større arrangement, hvor du f.eks skal sælge slushice, så kontakt os endelig, så finder vi en pris, på nogle større mængder.

Maskinen kan også bruges til at lave milkshake, kontakt mig for priser.

Slushice er rigtigt populært blandt både børn og voksne og så er det også rigtigt nemt for dig som vært. Læs blandt andet vores tips og tricks side for at få gode råd, omkring brug af slush ice maskinen. Du slipper for rengøring af maskinen, da det er en del af leje prisen. Når du aflevere maskinen hos os igen, står vi får rengøring, på den måde kan vi også sikre at vores maskiner er helt rengjorte, da vi vasker og desinficere dem, inden næste udlejning. En slush ice maskine er rigtig nem at betjene, der skal blandes vand og koncentrat i beholderne, tændes for maskinen, og når først det hele er blevet til slushice, kan børn selv tanke op når de bliver tørstige.

Skal du holde en fest, det kunne være svendegilde, studentergilde, fødselsdag eller måske en vejfest, så er slushice med alkohol også rigtig populært. Vi har gjort det nemt, tjek vores opskrifter ud, så er du sikker på du får lavet nogle rigtig god drinks til dine gæster, og det er helt sikkert noget der vil imponere dem