Vi tilbyder

Se herunder. hvilket maskiner vi tilbyder til din næste fest.

Slush ice maskine

Slushice maskine

En slush ice maskine, skaber glæder blandt gæster og værter, det er med til at give ethvert arrangement en ekstra god oplevelse, og så er det rigtig nemt for dig som vært, da rengøring er en del af prisen.

Popcornmaskine

Popcorn er et sikkert hit blandt både voksne og børn, hvad enten det er til børnefødselsdagen, vejfesten, eller hvilken som helst andet arrangement, så er man sikker på at en popcorn maskine, gør alle gæsterne glade.

lej popcornmaskine
Kartoffelsmadre

Kartoffelsmadre

Prøv at se om du kan ramme kartoflen når den kommer ud af røret, ja siger du, det er måske ikke så nemt, som det lyder. God underholdning når der lige er lidt pause i festen. Og gæsterne skal ud og have lidt frisk luft.

Flødebollekaster

Eller har du helt glemt denne fantastiske maskine, så har du nu muligheden for at leje den til din fest. En flødebollekaster, er med til at gøre enhver fest lidt sjovere. Det kunne være et rigtigt sjovt indslag til en børnefødselsdag, hvor alle kan have sjov med at ramme, og ikke mindst gribe flødebollen.

Flødebollekaster
Stigegolf

Stigegolf

Med et spil stigegolf kan både voksne og børn være med, og der kan nemt dystes på tværs af alle aldre. Stigegolf er perfekt til en have fest. Skal du holde en større fest, kunne stiggolf nemt kombineres med nogle af vores andre småspil kartoffelsmadre eller flødebollekaster. Alle 3 spil koster kun 125 kroner pr spil, pr døgn.

Det er lejers ansvar at det lejede udstyr behandles ordentligt og at man ikke beskadiger udstyret.

Beskadiges udstyret på nogen måde, så er det lejer der betaler for reparation eller anskaffelse af ny maskine.

Der betales for leje af udstyr senest ved afhentning, der kan betales kontant eller med mobilepay.

Hvis ikke leje perioden og tidspunkter angivet på leje kontrakten overholdes, har gak og løjer ret til at kræve ekstra betaling.

Ved annullering af leje. Mindst 24 timer før kræver gak og løjer ingen betaling. 12-24 timer før kræver gak og løjer halv betaling, under 12 timer før kræver gak og løjer fuld betaling.

Slushice maskiner skal altid transporteres opstående, må på intet tidspunkt ligge ned.

Da en slushicemaskine vejer 50 kg, kræver det to personer med en vis styrke at kunne løfte og håndtere en slushicemaskine korrekt.

Der må kun tilsættes slushicekoncentrat og alkohol (dog ikke pernod da man ikke kan fjerne lugten) i maskinen, da almindelig saft ikke kan fryse, og kan ødelægge maskinen.

Der må ikke tilsættes isterninger, frosen frugt, eller frossen slushice blanding. Da sneglen i maskinen kan blive ødelagt af isklumper.