Se vores tips og tricks.

Læs vores tips og tricks godt igennem, så er du helt klar til at leje hos Gak og Løjer

Gak og løjer maskot

Sådan bruges en slushicemaskine

Det tager ca. 1.5 time at lave slushice, men tænd gerne maskinen og hæld vand og koncentrat i 3-4 timer før brug. Brug 1 liter koncentrat og 5 liter vand. Husk hvis du skal have alkohol i slushicen skal der tilsvarende mindre mængde vand i, og alkoholen må først komme i når slushicen er klar, ellers kan det ikke fryse.

Det anbefales at man har vand og slushice i køleren, da det forkorter tiden. Det er også en fordel at lave den nye portion mens der stadig er slushice i beholderen, gerne når der stadig er ca 1/3 tilbage. Kan man finde et tidspunkt hvor der foregår en aktivitet eller underholdning, så er det selvfølgelig den bedste løsning da maskinen så lige får ro til at lave næste portion. Det tager ca 30-45 minutter at lave når maskinen er kold.

Skal man have både med og uden alkohol, kan det sagtens lade sig gøre, vi anbefaler at man laver slushice til børnene, og når de skal i seng, kan man fylde op med alkohol, man kan også lave en beholder til børn og en beholder til de voksne, husk tydelig markering af hvilken beholder der er til børn og hvilken der er til voksne.

Alkohol må først hældes i maskinen når slushicen er frossen, da det ellers ikke kan fryse. Se vores gode slushice drinks og find din favorit. Husk at købe den variant du skal bruge til drinks, når du bestiller her.

Slushice maskinen må aldrig ligge ned. Der må ikke tilsættes isklumper i maskinen da motoren kan gå i stykker. Der må aldrig kommes pernod i maskinen da lugten hænger fast.

Sådan bruges en popcornmaskine

I en portion popcorn bliver der ca 5 bægere, så husk at have lavet et par portioner inden der skal serveres, det tager kun 2-3 minutter at lave en portion, da der er varme i bunden af skabet kan popcornene nemt ligge i bunden, uden de bliver kedelige.

Man kan sagtens lave popcorn imens man servere for sine gæster. Det er også lidt underholdende at se mens de bliver lavet. Det er bare ikke underholdende at stå og vente på der bliver flere klar, derfor gør det oplevelsen bedre hvis man er klar til gæsterne skal have serveret popcorn.

Pas på kedlen bliver meget varm, så når man laver flere portioner i træk skal man passe på ikke at brænde sig. Husk at bruge håndtagene så sker der ikke noget.

Der må ikke bruges metal genstande nogle steder inde i maskinen, da den ellers bliver ridset og ødelagt. Lad ikke mindre børn selv lave popcorn, da kedlen er meget varm.

Instruktionsvideo til slushice maskine

Instruktionsvideo til popcornmaskine