Slushice er perfekt til en god fest.

Slushicemaskine: 500 kroner pr. døgn.

Se vores priser her på slushice tilbehør, og vores andre udlejnings ting.

En slushicemaskine, skaber glæder blandt gæster og værter, det er med til at give ethvert arrangement en ekstra god oplevelse, og så er det rigtig nemt for dig som vært, da rengøring er en del af prisen.

Vi har flere varianter af koncentrat vælg mellem:

Cola - Hindbær - Filur - Grøn sport - Blå sport

 

Se vores instruktions video på youtube

 

Slushice er rigtigt populært blandt både børn og voksne og så er det også rigtigt nemt for dig som vært. Læs blandt andet vores tips og tricks side for at få gode råd, omkring brug af slushice maskinen. Du slipper for rengøring af maskinen, da det er en del af leje prisen. Når du aflevere maskinen hos os igen, står vi får rengøring, på den måde kan vi også sikre at vores maskiner er helt rengjorte, da vi vasker og desinficere dem, inden næste udlejning. En slushice maskine er rigtig nem at betjene, der skal blandes vand og koncentrat i beholderne, tændes for maskinen, og når først det hele er blevet til slushice, kan børn selv tanke op når de bliver tørstige.

Skal du holde en fest, det kunne være svendegilde, studentergilde, fødselsdag eller måske en vejfest, så er slushice med alkohol også rigtig populært. Vi har gjort det nemt, tjek vores opskrifter ud, så er du sikker på du får lavet nogle rigtig god drinks til dine gæster, og det er helt sikkert noget der vil imponere dem.

Skal du bruge slushicemaskinen i længere tid, eller til et større arrangement, hvor du fx skal sælge slushice, så kontakt os endelig, så finder vi en pris, på nogle større mængder.

Maskinerne kan også bruges til at lave milkshake, kontakt mig for priser.